Title
Ga naar de inhoud
Catering Verhagen overgenomen door Heerlijck

De groei van Heerlijck
 
Op 1 november 2017 is Catering Verhagen uit Spoordonk overgenomen door Heerlijck.
Dit houdt in dat het Heerlijcke assortiment is uitgebreid met het assortiment van Catering Verhagen.
Sinds de overname is Heerlijck enorm gegroeid en hebben
Marc en Amber de stap genomen om zich volledig te focussen op hun cateringbedrijf Heerlijck in Best.
 
Voordat Amber deze stap zette, was zij werkzaam in het onderwijs. Marc heeft wel altijd in de horeca gewerkt.
Beiden hebben zij een passie voor koken en hebben van hun hobby hun beroep gemaakt. Samen met een aantal medewerkers, die zij op oproepbasis inzetten, bedienen zij zowel particulieren als de zakelijke markt.
Amber geeft aan dat zij vaak bij speciale gelegenheden, zoals een jubileum of verjaardag, worden gevraagd om hapjes, een buffet of een barbecue te verzorgen.
“Het moeilijkste aan het runnen van een cateringbedrijf is niet het bereiden van het eten, maar het logistieke proces, van planning tot uitvoering”.

Persoonlijke touch
Door haar ervaring als juf kijkt Amber waarschijnlijk net even anders naar alle processen binnen het bedrijf, dan iemand die enkel horecaervaring heeft: “Dat maakt ons misschien wel onderscheidend, doordat ik veel aandacht besteed aan de planning en de persoonlijke touch”.

Een voorbeeld van die persoonlijke touch is het feit dat Marc en Amber alles zelf komen leveren en ophalen en gemaakte afspraken worden nagekomen. Zo houden ze het contact met de klant en kunnen ze goed inspelen op de feedback die ze meekrijgen van hun klanten.
Het gebied waarin Heerlijck opereert is groot. Amber geeft aan dat ze opdrachtgevers hebben in de regio’s Eindhoven, Helmond en Den Bosch.  De meeste nieuwe klanten komen bij Heerlijck terecht door mond-tot-mondreclame of eigen ervaringen op een van de feesten of events die Amber en Marc mogen verzorgen. “Betere reclame bestaat niet” volgens Amber.
Heerlijck is ook te vinden op de sociale platformen Facebook en Instagram.

Heerlijck is een groeiende onderneming. Marc en Amber hebben onlangs geïnvesteerd in een professionele keuken met voldoende capaciteit. Met de tijd en het enthousiasme dat ze erin stoppen kan Heerlijck veel klanten tevredenstellen.
 
Terug naar de inhoud