Title
Ga naar de inhoud
De Groei van Heerlijck
Sinds de overname van Catering Verhagen uit Spoordonk op 1 november 2017, heeft Heerlijck haar assortiment uitgebreid.
Marc en Amber, de eigenaren, hebben zich volledig toegelegd op hun cateringbedrijf in Best.
Amber, voorheen werkzaam in het onderwijs, en Marc, met een achtergrond in de horeca, delen een passie voor koken.
Samen met een flexibel team bedienen zij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Amber merkt op dat zij vaak worden gevraagd voor bijzondere gelegenheden zoals jubilea en verjaardagen, waar zij hapjes, buffetten en barbecues verzorgen. Volgens haar ligt de uitdaging niet zozeer in het koken zelf, maar vooral in het logistieke proces, van planning tot uitvoering.
Wat Heerlijck onderscheidt, is de persoonlijke benadering. Bij Heerlijck hechten ze veel waarde aan planning en een persoonlijke touch.
Een voorbeeld van die persoonlijke aanpak is dat Marc en Amber alles zelf leveren en ophalen, en gemaakte afspraken stipt nakomen.
Hierdoor behouden ze nauw contact met de klant en kunnen ze goed inspelen op feedback.

Heerlijck bedient een groot gebied, waaronder Eindhoven, Helmond en Den Bosch. Nieuwe klanten komen vaak via mond-tot-mondreclame of via eigen ervaringen op de evenementen die Amber en Marc verzorgen. "Betere reclame bestaat niet," aldus Marc.
Heerlijck is actief op sociale platformen zoals Facebook en Instagram. En maken de Heerlijckste gerechten klaar vanuit hun professionele keuken. Met hun toewijding en enthousiasme heeft Heerlijck de capaciteit om vele tevreden klanten te bedienen in de toekomst.

0627306781
info@heerlijckcatering.nl
Terug naar de inhoud