Title
Ga naar de inhoud
Stel zelf je eigen buffet samen

Je eigen buffet samenstellen is mogelijk vanaf 25 personen.
Hieronder staan alle gerechten om zelf je eigen buffet samen te stellen.
Laat ons je voorkeuren weten en wij berekenen vrijblijvend de prijs!

Warme vlees/vis/vegetarische gerechten
Wij hanteren de volgende richtlijnen:
Voor 20-30 personen kiest u 3
vlees/vis/vegetarische gerechten
Voor 30-40 personen kiest u 4 vlees/vis/vegetarische gerechten
Vanaf 40 personen kiest u 5 of meer vlees/vis/vegetarische gerechten (afhankelijk van de groepsgrootte)


Voorgerechten
  • Garnalencocktail
  • Kipcocktail
  • Meloen met ham
  • Pasteitje met ragout
  • Rundercarpaccio
  • Vitello tonnato
Soepen
  • Aspergesoep (seizoensafhankelijk)
  • Broccolisoep
  • Champignonsoep
  • Courgettesoep
  • Erwtensoep (seizoensafhankelijk)
  • Groentesoep
  • Kippensoep
  • Mosterdsoep
  • Tomatensoep
  • Uiensoep
  • Runderbouillon

    
Eigen buffet samenstellen stokbrood
Brood en smeersels
  • Afbreekbroodjes
  • Apostelbrood
  • Olijvenbrood
  • Stokbrood              
  • Kruidenboter
  • Pestomayonaise
  • Tapenade
  • Truffelmayonaise     
   Varkensvlees
  • Beenham met honingmosterdsaus
  • Boeuf Belgique; gesneden rollade met ui, champignon, paprika en stroganoffsaus
  • Gehaktballetjes in Oosterse of satésaus
  • Pulled pork; zeer mals plukvlees
  • Spareribs
  • Varkensfiletlapjes in champignon- of roomsaus
  • Varkenshaas in champignon- of roomsaus
  • Varkenshaas met noot en bleekselderij in Italiaanse saus
  • Varkensrollade met champignon- of roomsaus
   Rundvlees
  • Argentijnse stoof
  • Boeuf Bourguignon
  • Stoofvlees


   Wild
  • Hazenpeper
    Kip
  • Drumsticks
  • Frisse kip met komkommer
  • Kipfiletreepjes in room- of stroganoffsaus
  • Kip-kerrie
  • Kiprollade met jus
  • Kipsaté
  • Pulled chicken
   Vis
  • Gamba’s in look
  • Pangafilet met champignons en courgette in romige saus
  • Visschotel met wokgroenten
  • Zalm in wijnsaus
   Vegetarisch
  • Vegan rendang
  • Vegetarische saté
  • Veganburger
  • Gevulde paprika
  • Gevulde portobello
  • Gevulde tomaat
  • Vegetarische quiche
  • Onder het kopje groenten/salades staan meer vegetarische opties
Opgemaakte koude schotel
  • Opgemaakte koude schotel met vis
  • Opgemaakte koude schotel met vlees
  • Opgemaakte koude schotel met fruit en groenten
Desserts       
  • Bavarois (aardbei, witte en bruine chocolade)
  • Citroen-monchoutaart
  • Monchoutaart
  • Panna cotta met bosvruchten
  • Speculaasmousse
  • Tiramisu     
  • Vanilleterrine met rood fruit
  • Vers fruit
   Groenten/salades
  • Boontjes met uitgebakken Ardennerham   
  • Broccoli met walnoot
  • Gevulde portobello
  • Gevulde tomaat
  • Gevulde paprika
  • Groentegratin
  • Quiche
  • Witlof ovenschotel
  • Geitenkaassalade
  • Gemengde salade
  • Gerookte kipsalade
  • Pastasalade
  • Rauwkostsalade
  • Rundvleessalade
  • Rundvleessalade, half opgemaakt
  • Salade kipcarpaccio
  • Waldorfsalade


Aardappelgerechten
  • Aardappelgratin
  • Aardappelgratin met ham en witlof   
  • Aardappelgratin met tomaat en aubergine
  • Aardappelpartjes in de schil met Sriracha mayonaise
  • Bourgondische aardappelsalade, met boontjes en spekjes
  • Gebakken aardappeltjes
  • Krieltjes in rozemarijn en tijm
  • Pommes duchesses
Diversen
  • Bami
  • Nasi
  • Rijst
  • Appelmoes
0627306781
info@heerlijckcatering.nl
Terug naar de inhoud